Træfældning

Træfældning i Midtjylland

Er træet blevet for stort, gammelt, farligt, eller på anden måde uønsket? Det er vigtigt at have professionel hjælp i ryggen, når man står og skal fælde et hus tæt på både hus, garage, drivhus og naboer. Hos Midtjysk Træpleje og Anlægsgartneri tilbyder vi en bred vifte af løsninger, når det kommer til træfældning. Se hele paletten længere nede, som spænder fra almindelig træfældning til træfældning fra toppen og nedfiring af diverse effekekter.

Vi dækker det meste af den centrale jyske region og er bosat i Midtjylland, hvor vi fjerner mange træer løbende. Har du også et træ du skal af med - så ring eller send en e-mail, så kommer jeg med saven og fjerner det fra haven.

Hos Midtjysk Træpleje & Anlægsgartneri lægger vi vægt på at:

  • Sikkerheden er i højsædet
  • Forsikring er en selvfølge

 

Midtjysk Træpleje & Anlægsgartneri tilbyder:

  • Træfældning

- på normal vis.

  • Indtrækning med spil

- hvis træet hælder modsat den ønskede faldretning, men der ellers er plads til træet i fuld længde.
 
  • Træfældning fra toppen*

 - benyttes hvor træet ikke kan falde i fuld størrelse. Enten klatrer jeg op i træet og skærer det ned i stykker, eller der benyttes en mobil lift til fældningen. Det afhænger af adgangsforhold og træets størrelse og sundhedstilstand.
 
  • Nedfiring af effekter

- kan være nødvendigt for at skåne beplantning under træet eller bygninger i nærheden.
 
  • Rodfræsning

- ofte er stødet (rødderne) i vejen for efterfølgende projekter. Med en stubfræser snittes roden til flis, som enten kan køres bort eller benyttes i havens bede som dækmateriale eller jordforbedring.
 
  • Flisning

- afhængig af opgaven og kundens ønsker kan kvas og grene laves til flis til senere brug i haven.
 
  • Bortkørsel af træ og kvas

- alternativet til flishugning er ofte at køre grene, kvas og træ bort. En opgave MJTP også kan klare. Afhængig af opgaven klarer jeg det selv eller rekvirerer en vognmand med kran.

MJTP om fældning fra toppen

NB. * fældning fra toppen kaldes ofte for topkapning. I træpleje forstand er topkapning at skære hele toppen af træet i et forsøg på at forynge træet.

En beskæringsmetode Midtjysk Træpleje & Anlægsgartneri tager skarp afstand fra, da det beviseligt skader træet og på sigt giver farlige træer.

Enten på grund af råd i stammen eller vanris, som kan knække af, da de kun fæstner uden på stammen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Top