Anlægsgartner

Anlægsgartner i Midtjylland

Som uddannet anlægsgartner, med bopæl i midten af Jylland, er Midtjysk Træpleje og Anlægsgartneri, mere end kvalificeret til at hjælpe dig med at opnå din nye drømmehave, omlægning af din eksisterende eller måske bare små tilrettelser af din nuværende. Der er plads til både små og større opgaver indenfor anlægsgartner-faget. Vi hjælper dig blandt andet med:

 

  • Plantning efter de helt rigtige foreskrifter af NOVA
  • Vedligeholdelse af eksisterende have og planter, herunder hækklipning, lugning, græsklipning, vertikalskæring og eftersåning af græsplæner.
  • Græsanlæg - om det så er anlæggelse af nye eller omlægning af den gamle, så kan vi hjælpe med dit græsanlæg
  • Taghave - drømmer du om lidt alternative løsninger har vi hos MJTP masser af ideer og inspiration - bl.a. taghaver.

Værktøjet i orden

 

Husk vi har også de helt rigtige maskiner til at hjælpe dig med at flishugning ude hos dig. Vi råder over 2 flishuggere, begge mobile og vi kan derfor nemt møde op hos dig og sørge for at nå i bund med "oprydningen".

Samtidig har vi et mobilt minisavværk til plankeskæring, som vi kan forevige træ med speciel betydning for kunden som planker, der kan anvendes til unikke borde, bænke og andet kreativt on site.

Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med haven.

MJTP dækker det meste

Har du brug for en anlægsgartner, så tag endelig fat i Midtjysk Træpleje og Anlægsgartneri til dit projekt.

Vi hjælper dig med at nå i mål med drømmehaven, småjusteringer i din nuværende have eller måske blot inspiration til hvordan det skal se ud.


Ring og hør nærmere!
Tlf. +45 4038 3757

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD - KLIK HER

Top